snooki Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ...jak w OUTLOOKU skonfogurować konto na yahoo ??? chodzi głównie co mam wpisać w zakładce "serwery" ??? yahoo.com czy mail.yahoo.com ...juz próbowałem na wiele sposobów i wywala mi bład podczas sprawdzania.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 1. Czytałeś na yahoo profil skrzynki? 2. Coś mi się przypomina, że yahoo nie ma pop i smtp, tylko przez www można sprawdzać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 1....ja nie bardzo sie znam na inglisz .... 2...aha... :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 uu bracie jak nie znacz englisz to czym predzej idz sie ucz, bo w przyszlosci bedzie ciezko. SBT :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ....tzn znam tak mniej/wiecej :) ...ale od października mam zamiar zacząć ....... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Incoming Mail (POP3) Server: pop.mail.yahoo.com Outgoing Mail (SMTP) Server: smtp.mail.yahoo.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...