Iean Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam poszukuję słuchawek do około 350zł (max 400) do tej pory miałem superluxy HD681 EVO (MKII) i bardzo podobało mi się ich brzmienie aczkolwiek były trochę niewygodne przy kilkugodzinnych sesjach, a ostatnio dokonały swojego żywota zdeptane przez 90kg gościa (mnie ) moje wymagania : -zamknięte -podobne brzmieniem do wyżej wspomnianych superluxów -odłączany kabel (to jest wymóg nie do ominięcia) -trochę mniej uciskające od superluxów czyli regulowane inaczej (bo ten pasek gumy miałem już parę razy ochotę rozciąć ze względu na to że mam bardzo dużą łepetynę) -dobre pozycjonowanie (kocham csa i się nie wstydzę ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Takstar HD2000. ich nie czuć na głowie, koszt 120zł. mam też te superluxy co i ty (oraz 668b), też uważam że są niewygodne. tylko kabel byś miał do przerobienia, odcięcie kabla i zarobienie jacka to raczej nie problem, do 300zł nie znalazłem nic lepszego, przy takiej cenie spokojnie można olać gwarancje. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iean Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 Hmm wygląd jest taki jaki powinien nie ma tej głupiej gumy, mówisz że grają podobnie no to został tylko ten kabel :// , ale serio nic się nie znajdzie podobnego do 400zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2016 znajdzie się oczywiście, ja szukałem czegoś zamkniętego - lekkiego do pracy, i te były idealne, są lekkie jakby były zrobione z papieru :> Wiem że jeszcze polecane są wyższe modele tych takstarów, ale jak dla mnie wyglądają odpustowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...