ndh Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam, Potrzebuje porady na temat laptopa, szukam czegoś małego lekkiego laptopa do pracy biurowej na mieście czy uczelni, bez żadnych wodotrysków, a jak pociągnie Hearthstone to będzie w ogóle wypas. Jak w temacie budżet od 1000-1200 złotych, a laptop może być bez systemu i obchodzą mnie jedynie nowe modele. Z góry dziękować i pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Mały lekki i nowy za taką kwotę.. w sumie przychodzi mi na myśl głównie: Acer ES1-131 N3700/4GB/120/Win8 Fakt, jest to procesor typu pentium N ale przyzwoity, wystarczy nawet wg opinii użytkowników do pracy biurowej w terenie. HS'a także pociągnie, ta gra nie jest wymagająca. Ramu wystarczy, szybki dysk SSD znacznie podniesie komfort pracy codziennej, sporo szybszy od HDD'ków no i system oryginalny w zestawie. Matryca matowa antyrefleksyjna. Coś trochę droższego, większego 13,3": Lenovo E31-70 i3-5005U/4GB/500 Dobrze spasowany essential od lenovo, procesor i3ulv Broadwell'a już mocniejszy, matowa matryca, stylizowany na thinkpadach. Dość lekki mobilny 1,5kg wagi, praca na baterii wg testów ~5h na wifi. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez wmk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nie kupuje się nowego laptopa za 1000zł, ba, nawet dobrego telefonu za tyle nie kupisz. W tej cenie tylko używki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor zaznaczył, że obchodzą go tylko nowe modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ja zaznaczam, że nie kupi nic dobrego w tej cenie i że szkoda jego pieniędzy. Od tego jest forum żeby pisać takie rzeczy a nie wrzucać linki z durnym opisem. No chyba że się mylę, to sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...