Eladril Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć, chce schować komputer trzymany dotąd 'na pająka', pod biurkiem na szufladzie, gdzie będzie zamknięty z przodu i otwarty z tyłu. Mam 2 duże, dobre wiatraczki (swoją drogą wygrane dawno w konkursie na ppc) które leżą niewykorzystywane, jaka myslicie będzie najlepsza konfiguracja która da najlepszy przepływ powietrza? Zrobiłem rysunek dla zobrazowania Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Eladril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 A jaki masz sprzęt na pokładzie ? Bo co innego jakiś laptopowy procek ULV + iGPU a co innego mocno kręcony I7 + GTX980Ti . Te wentylatory to co za model i jaką mają średnicę ? Jak to będzie coś niezbyt prądożernego i gorącego to 2x120 mm / 140 mm powinno dać radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ja bym zrobił jakąś małą szczelinę z przodu i ustawił 2 wentylatory w tą samą stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...