skill Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Witam mam problem z wybraniem smartfona w play który waszym zdaniem najlepszy ? Sony Xperia M4 Aqua Samsung GALAXY J5 HTC Desire 825 Edytowane 5 Czerwca 2016 przez skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sony odpuść, tragiczne zdjęcia. Osobiście brałbym J5 i rozumiem, że wersja 2016? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skill Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 z tego co na stronie widzę to j5 ten stary z 8gb wew. a co z htc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sony, akurat ten model odradzam. Samsung, jako, że to starsza wersja z 1,5GB ramu... to pozostaje ci HTC. Możesz też zrobić inaczej, wziąć najdroższego z nich (sprawdź na allegro który najwięcej warty), sprzedać i kupić coś co Ci pasuje :P. Ja tak zrobiłem. Wziąłem HTC M8s (Orange), sprzedałem i kupiłem Note 4 (Oczywiście dopłaciłem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skill Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 no wiesz co właśnie też tak myślałem żeby zrobić, bo ten htc jest nawet spoko no tylko że przesadzili z tym prockiem snapdragon 400, na allegro cena 900zl, tylko pytanie czy ktoś to kupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) no wiesz co właśnie też tak myślałem żeby zrobić, bo ten htc jest nawet spoko no tylko że przesadzili z tym prockiem snapdragon 400, na allegro cena 900zl, tylko pytanie czy ktoś to kupi Możesz iść do lokalnego skupującego i zapytać się, ile Ci da za te modele (Na pewno masz paru, dwa że da Ci więcej, jakbyś pewnie u niego kupił telefon, trzeba po negocjować) lub wystawić na olx, allegro, ale tu wiadomo, raz czas, dwa nie wiadomo, czy kupią. Taki urok sprzedaży. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skill Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 a coś znajdę lepszego w tej cenie 900 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Pewnie że znajdziesz. Całe mnóstwo. Galaxy S5, Sony Xperia Z3, LG G2, Iphone 5c, 4s, Huawei Honor 5X, Xiaomi Redmi Note 3, Samsung Galaxy Note 3, LG G3 .. naprawdę masz spory wybór. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD6_9mAV Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 a coś znajdę lepszego w tej cenie 900 zl ?Za 0.9k jest już lg g3 SMDHoMIeS™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Musiałbyś jeszcze napisać do czego on ma być, szczególnie jeśli chodzi o zużycie baterii, ekrany 2560 x 1440 niestety swoje żrą. Co prawda mój Note 4 wytrzymuje 3-4 dni standardowego użytkowania, jako telefon + czasem internet, zrobić zdjęcia, nagrać film. W innym przypadku - grania, nonstop online itd licz się z jednym dniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul89 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Polecam ci Samsung Galaxy s4 Black Edition, mam go od 3 lat, powinien już stanieć do 1100, ale waty polecenia, nigdy mnie nie zawiódł, jest szybki, cieńki i wygodnie się trzyma, nie tak jak śliskie ze szkła smartfony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...