Ziomciu62 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie chce robić drugiego tematu więc zapytam tutaj :D Polecicie mi jakąś tania kartę dźwiękową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Integra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorimo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nie chce robić drugiego tematu więc zapytam tutaj :D Polecicie mi jakąś tania kartę dźwiękową ? Po co Ci zew karta dźwiękowa? Do jakiego celu...od tego trzeba zacząć. Z resztą kiepsko wygląda to tutaj.. w tym wątku. Polecam założyć nowy temat, tutaj ludzie wchodzą w innym celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varkot Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nie chce robić drugiego tematu więc zapytam tutaj :D Polecicie mi jakąś tania kartę dźwiękową ? Tania to znaczy w jakiej cenie? Dlaczego nie chcesz używać zintegrowanej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jeżeli nie masz konkretnego powodu dla karty dźwiękowej, to wypróbuj najpierw integrę. Jeżeli z jakiegoś powodu nie będzie spełniać oczekiwań - zawsze możesz dokupić dedykowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomciu62 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Wybrałem już kartę graficzną. Dzięki wszystkim za pomoc :grin: temat można zamknąć. Edytowane 24 Lipca 2016 przez Ziomciu62 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Czesc PanowieWyglada na to ze padl mi MSI Cyclone 460 1GB. Nareszcie :DUdalo mi sie w ciągu 2 dni kupic bardzo fajnego Asusa GTX 660 DirectCU II za 380zł z gwarancją do stycznia 2017 roku, czyli git. Karta pobiera mniej prądu niż GTX 460 i jest na pewno cichsza niz ten mój blok na GTX 460. Tam niestety wentylatory juz wyły po uruchomieniu z minute puki sie nie nagrzały. Wprawdzie to kolejny element który mi "ubrzydzi" moda bo nie ma bloku, backplate'a oraz musiałem wsadzić okropny kabel zasilający z zasilacza który sterczy paskudnie, no ale co zrobić. teraz ten komp ma działać puki nie wezme się za nowy mod który kiełkuje mi w głowie od jakiegoś czasu. Edytowane 27 Lipca 2016 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...