michu98 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2016 Powoli spływają informację o nowej edycji FIFY. Potwierdzają się plotki o zmianie silnika na Frostbite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Czym się różnią teraz te wszystkie FIFY? Ja ostatnio to chyba z bratem grałem w jakąś 98 czy coś w tym czasie. Widzę, że dzielnie co roku nowa wychodzi i zawsze ludzie się jarają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jansobota.1980 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czym się różnią teraz te wszystkie FIFY? Ja ostatnio to chyba z bratem grałem w jakąś 98 czy coś w tym czasie. Widzę, że dzielnie co roku nowa wychodzi i zawsze ludzie się jarają... Też się zastanawiam czym się ludzie jarają, z roku na rok zmienią trochę grafikę i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garwin Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja widzę róznicę w gameplayu miedzy fifa 14 a fifa 08 a fifa 2005 i fifa 98 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Engine frostbite. Kupuje to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...