patryk_wml Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzień dobryPlanuję zakup monitora do komputera, którego głównie używam do gier. Planowałem, żeby był on w 2k lub 4k, 16:9 jednak jeśli macie jakieś dobre propozycje 21:9 to chętnie przyjrzę się waszym propozycjom. Moja wstępna decyzja to http://www.x-kom.pl/p/265082-monitor-lcd-led-27-asus-pg279q-czarny.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pronto Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 To jeden z najlepszych monitorów, jeśli budżet Cię nie ogranicza, czas reakcji 4ms przy IPS to nie byle co. Nie wiem czy jakikolwiek inny będzie z nim w stanie konkurować. Masz jakieś dodatkowe wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk_wml Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Myślę, że raczej nie. Barwy i jakość obrazu są dla mnie najważniejsze :) Ale jeśli masz jeszcze jakieś ciekawe propozycje to chętnie obejrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...