SlaveBlade Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 otóż kcialem sobie dzisiaj obejrzec film na kompie na dvd... wkładam plytke odpalam Powerdvd film sie zaczyna ale po kilku sekundach zornietowalem sie ze nie ma dziweku... glosnosc i w odtwarzaczu i w glosnikach na maxa WinAmp dziala wie czego to jest przyczyna??? PS. Wlozylem drugi film i sytuacja byla identyczna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 otóż kcialem sobie dzisiaj obejrzec film na kompie na dvd... wkładam plytke odpalam Powerdvd film sie zaczyna ale po kilku sekundach zornietowalem sie ze nie ma dziweku... glosnosc i w odtwarzaczu i w glosnikach na maxa WinAmp dziala wie czego to jest przyczyna??? PS. Wlozylem drugi film i sytuacja byla identyczna.... Powiedziałbym, że brak jest kodeków dźwięku AC3, ale mogę się mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 jezeli masz zainstalowany powerdvd to powinno chodzic :? sprawdz czy Ci dzialaja plytki audio przez powerdvd ;) moze pomoze ten glupi kabelek audio :?: ja tam nie mam takich problemow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...