Duch^ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Mam pytanie czy warto wymienić dysk SSD: HyperX Fury 120GB 500/500mb na ADATA SP920 128GB? Pytam dlatego że w moim PC mam HyperX a w laptopie padł mi Hdd więc kupiłem SSD Adata i myślę czy nie wsadzić go do najczęściej używanego PC ? Czy jest on dużo lepszy? Dzieki Edytowane 14 Czerwca 2016 przez Duch^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 z tego co kojarzę HyperX jest na SandForce więc w ciemno tego "demona prędkości" możesz zmienić ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch^ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czyli lepiej wymienić dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Cudów się nie spodziewaj - nie odczujesz nawet zmiany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 HyperX Fury 120 GB ma realny zapis aż 120MB\s czyli wolniej od niektórych talerzowców, wystarczy przejrzeć testy, uważam, że różnica będzie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie twierdzę, że różnicy nie będzie na plus, ale na tyle mała, że nawet jej nie zauważy. Sam niedawno przesiadłem się z hyperx 3k 120GB na evo 850 250GB - w benchmarkach różnica ogromna, a w codziennym użytkowaniu nie widać różnic. Ta adata to budżetówka i nie grzeszy osiągami - gdyby się przesiadł na takiego 850 pro to różnica zauważalna by była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch^ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dzięki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...