Bartek1985 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wiatm ma ktoś z Was może ten telefonik? Żona właśnie uśmierciła LG G3 i podoba jej sie ten chinczyk w kolorze złotym :-) Jakoś trochę się obawiam nie wiem czy słusznie ? http://allegro.pl/nowy-xiaomi-redmi-note-3-lte-13m-16gb-2gb-ram-i6269202974.html tu np jest taki za 700 ,można brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie lepiej Redmi 3 Pro? Mniejsza przekątna, 4100 ( chyba ) mAh, niezłe bebechy. 3/32 oczywiście bo 2/16 zaraz się skończy jeśli chodzi o elastyczność w normalnym użytkowaniu... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Ten nie pro tez niezle bebeszki i o wiele bardziej dostepny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Jako użytkownik Redmi 3 stuprocentowo popieram Orgię. ;) Bateria naprawde daje radę, a 3/32 to zawsze bardziej przyszłościowa opcja niż 2/16. @Tapatalk Edytowane 15 Czerwca 2016 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zamowiłem Pro, jak przyjdzie podziele sie wrazeniami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Przyszedł, fajne wykonanie, wydaje sie solidny. Musi byc w gumce bo jest dość śliski.Wszystko smiga dość płynnie ale mam wrażenie ze lg g3 hulalo lepiej jesli chodzi o przeglądanie netu.Najbardziej póki co nie spodobala mi sie jakośc rozmów.Czasem słychać rozmówcę jakby z wanny.Srednia jakość zdjęć. Napewno na plus wyświetlacz,bardzo przyjemny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitras Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Proponuję od razu zmienić rom. Zakładam że masz rom sphinx lub inne zasyfione badziewie. Wejdź na miui polska i poczytaj na forum. P.S. Ja Redmi Pro po tygodniu wymieniłem na Redmi 3 Note PRO. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...