e!Gr00bY Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Pare dni po lutowaniu wtyczki zasilającej w Compaqu Presario 1690 pojawia się... zielony pionowy pasek na monitorku. Co z tym zrobic? Pojawił się nagle podczas normalnej pracy w Wordzie 8O Będzie tych pasków więcej? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mam cos takiego w Fujitsu Linia ale nie wiem czy jest to spowodowane przerwaniem tasme laczacej czy moze jest to wina wieku. Trzeba podzwonic po serwisach... Gdybys wiedzial czego to na 100% wina to napisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jak napisałeś w temacie to jest padający tft i tych lini oprawdopodobnie bedzie sie robić wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Xon - ot panie o dokładnie taką samą linię chodzi :idea: Tylko moja jest po prawej stronie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 qlaos pisze ze to padajaca matryca ale ja jednak mysle ze to problem z tasma laczaca, trzeba poszukac, popytac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Myślę, że to nie taśma bo mi padło w czasie pracy bez dłubania przy taśmie czy ruszania monitorem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Kumpela ma to samo na jakimś staruszku HP, czy DELL'a, zrobiło się tak samo ni stąd, ni z owąd i jest sobie samo jedno od dawna, nic się nie pojawiło nowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Eh znajoy ojca tez miał wasnie taki "ładny' paseczek na wyswietlaczu i po pwnym czsie poszeł cały wyswietlacz :? Wiec rozgladaj sie(jak nei masz juz gwaracji) lepiej za nowym i ciesz sie ze jest tylko takie małe uszkodzenie na razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...