pyotrec Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jak mogę zarejestrować Nortona anti vira 2003 pro versja ang, gdy nie mam połączenia z internetem ? Gdzie muszę wpisać klucz rejstracyjny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrec Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 To wie ktos czy nie ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Sorki za off topic ale Geforce MX5900..czy ja nie przespałem kolejnej generacji kart graficznych ?? :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja go wcale nie rejestrowałem - wybrałem opcję wysłania pocztą i wydrukował mi kopertę. Mimo wszystko spokojnie daje się aktualizować bazy wirusów. Pisze, że mam taką możliwość do lipca 2004r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Sorki za off topic ale Geforce MX5900..czy ja nie przespałem kolejnej generacji kart graficznych ?? :P ;)A nie jest to FX5900 :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Sorki za off topic ale Geforce MX5900..czy ja nie przespałem kolejnej generacji kart graficznych ?? :P ;)A nie jest to FX5900 :?: :?: No zapewne jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...