mnementh92 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Cześć, Składałem wczoraj PC. Podczas wpinania wtyczki HD Audio (panel przedni) wysunęły mi się z niej dwa kabelki - były niedokładnie zaciśnięte. Nie mam za bardzo ochoty oddawać obudowy na gwarancji - musiałbym rozbierać całego PC. Mam prośbę do posiadaczy jakiejś obudowy SilentiumPC o zrobienie mi zdjęcia tej wtyczki, tak żeby było widać, który kabel gdzie idzie. Z góry dzięki za pomoc. Chyba, że ktoś wie gdzie zdobyć rozpiskę (z kolorami kabli) takiej wtyczki, to też będę wdzięczny. Obudowa: SilentiumPC Regnum RG3 Wtyczka: HD Audio z panelu przedniego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pisz do supportu Silentium to ci udzielą wszelkich informacji. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 O mamo, wpisz w Google "HD Audio" i zakładka grafika - tam masz wszystko w 3sec. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnementh92 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 O mamo, wpisz w Google "HD Audio" i zakładka grafika - tam masz wszystko w 3sec. taa - tylko każda ma inne kolory kabli. Ale o Silentium nie pomyślałem. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...