Tronks Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam. Mam głupi problem z wejściem w ustawienia programu Windows Defender w Win10. Świeża instalacja Win10. Chciałbym zmienić zaplanowane skanowania itp. a tu problem bo za każdym razem kiedy kliknę w ustawienia (w oknie programu) to przenosi mnie do Ustawień Windowsa - Akrualizacje i Zabezpieczenia - Windows Defender. A tu mogę zmienić tylko wł/wył ochronę w czasie rzeczywistym, wykluczenia i coś tam jeszcze. Defender aktualizowany, resetowany, itp. Co z tym fantem zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Można wyłączyć go na stałe - link Planowanie skanowania - link Edytowane 19 Czerwca 2016 przez pablo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tronks Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki. Ale czy dla Win10 to normalne nie nie można wejść w ustawienia Defendera z poziomu programu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Niestety tak skomplikowanie zrobili ten Defender. Najlepiej jest wyłączyć go na stałe. :mellow: Jak Dasz wyłączenie czasowe, to z czasem się włączy i znowu będzie Cie denerwował. :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tronks Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki za wyjaśnienia. Na Win7 normalnie to działa. Myślałem ze to jakiś bug z tymi ustawieniami w Win10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...