Per Pan Jajeczko Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, mam zamiar kupić kierownice do komputera w cenie MAKSYMALNIE 450PLN ↓↓↓Oto moje wymagania ↓↓↓ 1. Preferuje żeby kierownica nie miała sprzęgła, tylko łopatki. 2. Kierownica przeznaczona ma być głównie do Euro Truck Simulator. 3. Pedały must have :D 4. Oczywiście im więcej przycisków tym lepiej. 5. Liczę na kąt obrotu powyżej 360* o ile jest w takiej cenie. 6. Używane nie wchodzą w grę, nawet z rzekomym nieskazitelnym stanie, nawet nie proponujcie... 7. Liczę na silniczek "stabilizujący" o kierownicę, a nie sprężyna (Nie wiem jak to nazwać :D) 8. Na pewno będę używał tej kierownicy też do gierek typu NFS itp, ale tylko do pc. 9. Oczywiście jeżeli jest coś dobrego w niższej cenie, proszę napisać, oczywiście im mniej tym lepiej. 10. Z góry dziękuje na pomoc :D Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Per Pan Jajeczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Jak dla mnie minimum to LOGITECH DRIVING FORCE GT. Sam posiadam model G27 i jestem w 100% zadowolony ale ten już trochę droższy jest. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez shakal84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorimo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kierownica ? Tylko G27- ... Niestety g27 jest w używce za ok 600-700 zł. No , ale niestety budżet na kierownice mały, kup sobie stelaż za to ;) Jeżeli przekroczysz budżet o ok 50zł możesz liczyć na G25 , masz wszystko co wymieniłeś w wymaganiach plus to , że skrzynia biegów jest typu H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...