bachnaify567 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam. Poszukuje monitora do GTX 1080 do gier i zastanawiam się czy PG278Q to najlepszy wybór czy może poszukać czegoś innego. Warto wydawać tyyle kasy na TN-kę czy może postawić na coś innego np. EIZO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bald86 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 To jest dobry temat... ja dałem sobie spokój z Asusami i Acerami za +3000zł bo jak się popatrzy co ludzie piszą i jakie foty dodają to masakra. Wychodzi na to że przy zamawianiu tych monitorów (jak człowiek wierzący) to niech go pan ma w opiece, bo to loteria totalna i trzeba mieć fart żeby trafić dobrą sztukę, albo chociaż względnie akceptowalną sztukę. Ja po wymianach myśli na forum między innymi z wyżej udzielającym się FxJ miałem kupić Dell U2515H, ale postanowiłem najpierw zamówić Dell S2716DG typowo do gier. Zawsze mam na zwrot 14 dni. Jak się uda to dziś przyjedzie i na pewno opiszę go na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Hmm, niektórzy mają problemy z podświetleniem matrycy, nierównomiernością oraz wypalającymi się pikselami... Jest też szansa, że ty kupisz bez tej przypadłości, bo monitor wart tej ceny w oczach graczy. Pamiętaj, że zawsze możesz go oddać, wziąć inny egzemplarz itd... Ja odbierałbym go osobiście i od razu przetestował na miejscu lub kupił blisko domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachnaify567 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 A co sądzicie o EIZO FlexScan EV2736W ? cena tyle co za tego ASUSA, bez 144Hz i ULMB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/eizo_ev2736w.htm [gluteus maximus] nie urywa w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorest Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 ^^ @Bonusso3, cena jak cena. EV2736 ma bardzo rzadka ceche : nie srebrzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...