Gość GRAHAM. Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam. Wymieniono mi zasilacz na gwarancji. Cieszyłem się do czasu. problem polega na tym, że jak podlaczam do niego kabel od gniazdka to musze to robic kilkukrotnie zeby zapalila sie lampka. Dopiero zaczyna ladowac. Jak np wylacze laptopa to zasilacz tez przestaje dzialac - nie pali sie lampka. Ktos wie co sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Proponuję udać się po pomoc do kolegi Kwazora - naszego guru od elektryki i elektroniki . Wg. mnie problem może leżeć po stronie baterii np. doszło do uszkodzenia układu kontrolującego ładowanie . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jak np wylacze laptopa to zasilacz tez przestaje dzialac - nie pali sie lampka. Lampka na zasilaczu? Kontrolka sieć lub ładowanie na lapku? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 To sprawdź jak działa laptop bez baterii, na samym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...