Hulito Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam W sklepie Komputronik zakupiłem cały zestaw z obudową Fractal Design 1500 ale po wyjęciu z opakowania nie było przy niej nóżek na której ta obudowa stoi, oczywiście dzwoniłem do sklepu ale do tej pory milczy sprzedawca, czy jest gdzieś możliwość dokupienia/dostania tych nóżek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Napisz do supportu Fractala przez ich główną stronę i wytłumacz w czym problem. Jeśli nic w obsłudze klienta u nich się nie zmieniło to doślą brakujące elementy. Oczywiscie będziesz musiał zrobić zdjęcie dowodu zakupu oraz opisać swój problem ale to już drobiazg. Wiem, że tak ludzie wymieniali uszkodzone porty USB na froncie, drzwiczki czy tak jak w moim przypadku zaślepkę na wentyle. Inna opcja to reklamować u sprzedawcy budę i tyle. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hulito Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sprawa wyjaśniona sklep Komputronik dostarczył mi te brakujące nóżki do skrzynki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...