Thedins Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 Witam mam problem, ponieważ od jakiegoś czasu co 30min "ekran wariuje" pojawiają sie jakieś kwadraciki i pisze Nvidia windows kernel mode driver 368.39 przestał działać. Proszę o pomoc (nie jestem jakiś rozgarnięty w tych sprawach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 Szklana kula jest w serwisie. Bez sprzętu i systemu możemy oglądać wyścigi ślimaków a nie proponować rozwiązanie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thedins Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) W dniu 25.06.2016 o 11:06, Orgiusz napisał(a): Szklana kula jest w serwisie. Bez sprzętu i systemu możemy oglądać wyścigi ślimaków a nie proponować rozwiązanie problemu. Karta graficzna to Nvida gtx 550, a system operacyjny windows 10 Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Thedins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 Napisz jeszcze jaki masz zasilacz - marka , model i moc !!! . Jak wyglądają temperatury karty ? Zainstaluj HW Monitor i/lub MSI AfterBurner i pokaż jakie temperatury ma karta kiedy nic nie robi i kiedy jest obciążona ( np. grą lub jakimś benchmarkiem ) . Sprawdź jak się zachowuje karta na starszych sterownikach , te co masz niekoniecznie mogą być dobre dla kart serii 5xx . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 W dniu 25.06.2016 o 11:19, Thedins napisał(a): Karta graficzna to Nvida gtx 550, a system operacyjny windows 10 Wiem że są upały ale zwalanie na pogodę niemyślenia jest lekkim przegięciem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...