Orgiusz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jeśli będzie szybsze niż MP Dooma'16... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Quake III AD 2016 ? Stary QIII i jego styl to pierwsze moje skojarzenia po zobaczeniu tytułu i trailera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Obawiam się pewnych ficzerów dedykowanych dla każdej postaci. Mówię o Visorze i skanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Powiem, że tak średnio mnie to przekonuje. Coś zamulone to wszystko, a bronie też nie porywają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 postacie jak i te czary-mary z ręki przypomina Skyrim, dlatego jestem ciekaw czy Bethesda Softworks potrafi zrobić coś świeżego, bo jak na razie to ogrzewa kotlety (Fallout, Skyrim Special Edition) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Obawiam się pewnych ficzerów dedykowanych dla każdej postaci. Mówię o Visorze i skanie. jeżeli będzie to miało chwilowe działanie i cooldown to może być przydatne np. do szukania gracza z flagą w ctf. jak dobrze to zbalansują może nie być to takie op mnie bardziej zastanawia jak wyglądać będą klasy i ich ograniczenia/umiejętności bo widać elementy movementu qw jak i coś co może wskazywać na dodge jakiś. tak samo czy klasa będzie miała przypisaną broń, a na mapie będzie tylko ammo Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez el-mo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Powiem tak, jeśli umiejętności bohaterów to cena jaką muszę zapłacić za nowego quake arena to jestem na tak. Nie ma co się oszukiwać, czysty Q3A w lepszej grafice by się nie przyjął w dzisiejszych czasach. Trzeba mieć tylko nadzieje że ID ogarnie balans rozgrywki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Chce ktoś kod do zamkniętej bety? Mam jeden na zbyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Poproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) 3 klucze do zamkniętej bety do rozdania EDIT: //rozdane// Edytowane 3 Maja 2017 przez Zeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOOB3K Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Poprosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Jak sie znajdzie to również poproszę na Priv. Z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 2 poszły, został jeden, jutro startuje kolejna część bety jak coś 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Tak zauważyłem że dopiero jutro. Chętnie ogram i sobie przypomnę dobre czasy Q3A. Chociaż pewnie to nie to samo już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 ta... ja akurat OSP CA ogrywałem.. nawet leży nadal na dysku, kilka serwerów nawet działa w PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 Dziękuję Zeniu za ostatni klucz! Tapatapatap Xperia X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Krótko ograne i muszę przyznać, że nieco czuć ducha starego Quake'a. Ale głównie dzięki apteczkom i znanym pukawkom. Do tego strafe jumpy. Ale z drugiej strony brak tej dynamiki. Edytowane 4 Maja 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2017 Grałam, ale jak dla mnie jest zbyt kolorowo :/ Zdecydowanie bardziej wolę tę szarość i ciemność Quake czy Quake 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz3choo Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Znalazłem w spamie 3 klucze do bety. Oddam w dobre ręce. Nie wiem czy da się jeszcze aktywować (e-mail z 04.05.17 a ja dawno tego nie uruchamiałem). Chętnych zapraszam na PW. @Devil Dzięki za informacje. W takim razie post do kosza. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez grz3choo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zamknięta beta już się skończyła jakiś czas temu, więc klucze są zbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...