king89yaku Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Mam Windows 8.1 (usuwałem aktualizację do Win 10, jednak jakimś cudem, może przez nieuwagę pobrałem ją, teraz w Windows Update mam taki komunikat - screen) Jak go usunać? Próbowałem kilku metod (wyczyściłem folder z pobranymi aktualizacjami, więc nie ma jej na dysku jednak komunikat jest dalej) Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Mam Windows 8.1 (usuwałem aktualizację do Win 10, jednak jakimś cudem, może przez nieuwagę pobrałem ją, teraz w Windows Update mam taki komunikat - screen) Jak go usunać? Próbowałem kilku metod (wyczyściłem folder z pobranymi aktualizacjami, więc nie ma jej na dysku jednak komunikat jest dalej) win 10.jpg Z góry dzięki za pomoc! Gwx Control Panel Tapped from Nexus. I was quit when I came in here. I'm twice as quit now. Salata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...