Rufio Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Sluchajcie jak bedzie najprosciej. Jak w temacie tylko ze chce podzielic to lacze i kazdej z tych 25 osob zalozyc konto z predkoscia lacza. Wiem ze FreeBSD i Linux beda do tego najlepsze ale sa trudne w konfiguracji a ja nie mam o tym pojecia, jaki program pod WindowsaXP poradzi z tym sobie najlepiej? Moze Windws 2000(3) Server??? Jesli ktos bylby na tyle dobry i podpowiedzial jak to zrobic pod Linuxem (tak zebym na 100% dal sobie rade to moze jednak bym to pod Linuxem zrobil). Prosze o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Troche nie na temat, ale jezeli nie masz pojecia na temat innego systemu jak linux popytaj kogos z tych 25 ludzi napewno ktos sie zna. Nawet jak ktos poda Ci linki oraz pobierzne wskazowki nie bierz sie za to. Masz odpowiadac za lacze ponad 20 osob i jak pojawia sie problemy bedziesz mial prze... Wiec jak cos to ja bym radzi cos pod winde...(ale to raczej sreni pomysl) Pozatym przydzial lacza na sztywno dla kazdego z 25 userow bedzie problemem. Nie mozesz podzielic jak za komuny kazdy po rowno na stale bo bedzie to 40/10 kbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 siema, ja mam z kumplami DSL 512 kb/s na 18 osob i jest wypas, jak chcesz sie dowiedziec wiecej to masz tu numer gg do mojego adminka z sieci 815397. powinien wiedziec cos niecus i Ci pomoc, narazk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 linux, sharperd, było, szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...