DeV_1L Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Witam! Ogólnie jestem żółtodziobem w sprawach telefonów i chciałbym spytac kogoś o radę w kwestii kupna jednego z nich. Jak już napisałem w tytule mój budżet to 1300zł. Najlepiej gdyby był on z firmy samsung (może być EWENTUALNIE jeżeli nie ma nic fajnego huawei albo lg ale błagam żadnych jabłek :D) Co telefon mieć musi: - Androida - Wyświetlacz Super AMOLED co najmniej 720 x 1280 - Musi mieścić się do kieszeni - Żeby się nie zacinał (nie chodzi o bardzo wymagające gry. Chciałbym by wszystko działało płynnie przy przeglądaniu internetu i graniu w coś pokroju hill climb racing) - Obsługa LTE 4g (chyba dobrze napisałem...) - Dostępność z magazynu z sklepów tj. Saturn, Media Markt, Media Expert, RTV - AGD - Nagrywanie filmów w FHD - Bluetooth Miłoby gdyby: - Jednak gdyby wyświetlacz był w FHD - Lampa błyskowa w aparacie - Bateria trzymała przy normalnym użytkowaniu (godzinę poprzeglądam internet, chwile porozmawiam i pogram - takie podstawowe czynności) 2 dni lub więcej :P - coś około 10 gb pamieci dla użytkownika??? - Żeby było to coś nowszego co jeszcze otrzymuje aktualizacje itp. Dla tych co już przeczytali moje wypociny zapraszam do udzielenia mi odpowiedzi :P! Dziękuję EDIT: Chciałem kupić samsung galaxy s5 neo ale już nie mieli więc zastanawiałem się nad j7/j5/a5 ktoś może ma te modele i się wypowie? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez DeV_1L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam! Ogólnie jestem żółtodziobem w sprawach telefonów i chciałbym spytac kogoś o radę w kwestii kupna jednego z nich. Jak już napisałem w tytule mój budżet to 1300zł. Najlepiej gdyby był on z firmy samsung (może być EWENTUALNIE jeżeli nie ma nic fajnego huawei albo lg ale błagam żadnych jabłek :D) Co telefon mieć musi: - Androida - Wyświetlacz Super AMOLED co najmniej 720 x 1280 (...) https://pl.wikipedia.org/wiki/Super_AMOLED#Telefony_z_ekranem_Super_AMOLED Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Galaxy A5 2016 http://cenowarka.pl/samsung-galaxy-a5-2016-a510f-czarny-a1365246.html Recenzji masz od groma, jak chcesz super amoleda to tak jak Orgiusz napisał wyboru nie masz. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez GeMtin1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD6_9mAV Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja polecam LG G4 ekran Qdot, rozdzielczość 2K, 4Gb ramu, jeden z najlepszych aparatów w telefonach za tą cenę to nie ma nic innego co tyle oferuje. SMDHoMIeS™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigeree Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2016 Jak chce coś małego to chyba pozostają mu tylko kolejne wersje Sony Z compact ale to nie ma Amoleda ale jest małe, poręczne i potężne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANOV Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Ja bym polecił Z3 Compact Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 A ja poleci ci patrzeć na daty postów. Niekoniecznie trzeba zabierać głos w każdym (otwartym) temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...