Tudu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam, szukam cichego zasilacza 550-600W Mam i5 6600k i planuje kupić RX480. Zależy mi także na odpowiednio długim kablu żeby nie było problemu z wtyczką 8 pin w obudowie Cooler Master N300. Obecnie mam zasilacz OCZ Fatal1ty 550W i tam przewody są stanowczo zbyt krótkie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Oszczednie Supremo M2 Gold 550W, plaskie przewody wiec powinienes oszczedzic sporo na dlugosci kabla przy przeciaganiu przez bude itp. Ew. nieco drozszy Enduro FM1 Gold, dluzsze przewody i 45A na lini 12V. Po zakupie rejestrujesz zasilacz i dostaniesz ekstra 2 lata gwarancji. (w sumie 5 lat) Edytowane 1 Lipca 2016 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Jaki masz budżet ? Po taniości to XFX Core TS 550W . Drożej - XFX XTR / EVGA Supernova G2 lub Corsair RMx / RMi . Te zasilacze mają już certyfikat 80+ Gold , tryb półpasywny i w pełni modularne okablowanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tudu Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie chciałbym wydać więcej niż 350zł O Silentiumpc słyszałem wiele negatywnych zdań. Podobno to zasilacze z pogranicza czarnej listy. XFX Core TS 550W w opinii wielu jest głośny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradu Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 co wybrales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Nie chciałbym wydać więcej niż 350zł O Silentiumpc słyszałem wiele negatywnych zdań. Podobno to zasilacze z pogranicza czarnej listy. XFX Core TS 550W w opinii wielu jest głośny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Szukaj go na czarnej liście: FM1 Enduro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...