Makarońsky Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Jak w temacie gdzie kupić tę kartę w cenie max 1170? Jeśli miałbym kupować poza Polską to czy nie będę miał problemów z gwarancją? Edytowane 1 Lipca 2016 przez Makarońsky 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Nie kupuje się referentów to raz, dwa... poczytaj Ty trochę o tej karcie... nawet tu na forum. Kartę oddajesz tam gdzie kupiłeś lub do autoryzowanego punktu, niekoniecznie mogą honorować gwarancję, jak kupisz w innym kraju. Edytowane 1 Lipca 2016 przez NostradamuSek 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makarońsky Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki za ostrzeżenie ale mam ochotę sprawdzić tę kartę osobiście - taki kaprys. Nie podkręcam, więc możliwości oc w ogóle mnie nie interesują, płyta główna na porządnym laminacie da radę z zasilaniem pci-e, Nie podobają mi się jedynie złodziejskie ceny znanych sklepów (wszystkich?), od dawna gry kupuję poza Polską może pora wyciągnąć środkowy palec również w kwestii sprzętu? Może mylę się i jest ktoś na tyle przyzwoity aby nie zdzierać/kraść bo może i inni też tak robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Za dwa tygodnie będą niereferenty. Kaprys schowaj do kieszeń i cierpliwie zaczekaj. Taptaptap Mlais M52 Edytowane 1 Lipca 2016 przez radiergummi 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireBird Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Tu masz za 1049 zł (4 GB VRAM): https://www.alternate.pl/XFX/Radeon-RX-480/html/product/1282337?campaign=Karta+graficzna/XFX/1282337 Jedynie sklep zbiera marne opinie z tego co widzę. Edytowane 1 Lipca 2016 przez FireBird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 50 zł koszt wysyłki i wysyłka z Niemiec. To już lepiej w jakimś mindfactory sobie samemu kupić za euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Ciekawy kaprys wydać ponad 1k na kartę, która jest nie do końca sprawdzona i pewnie będzie dopiero łapać poprawki w niereferentach. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Kartę oddajesz tam gdzie kupiłeś lub do autoryzowanego punktu, niekoniecznie mogą honorować gwarancję, jak kupisz w innym kraju. A to nie jest tak, że gwarancja jest respektowana w obrębie całej UE? Jedna z nielicznych pozytywów tej organizacji. Tutaj patrz: http://cenowarka.pl/?fs=rx+480&in= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 ja bym kupował w amazon.de...nie podpasi to zwrot i po sprawie 2 sprawa to w żadnym wypadku referenta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Czekaj na niereferenty z 8 pinowym zasilaniem.. https://www.guru3d.com/news-story/amd-gives-statement-on-the-pci-express-overcurrent-problems.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makarońsky Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Ech, już miałem kupować... jednak opinie o zasilaniu z PCI-E hamują moje zapędy. Byłem pewien, że z tym zasilaniem to problem na poziomie zeszłych GTX 960 ale wygląda na to, że jest zdecydowanie gorzej. Zaraz BizJanki będą wypuszczać niereferencyjne rx 480 za 1500(4GB) a GTX 1060 za 1600 i dojdzie do tego, że za 1200-1300 (min, przez najbliższe pół roku) najlepszym wyborem jest nowy 970... logiczne nie? Jak nie to pograj w "dozbieraj / poczekaj" a potem "poczekaj aż ceny się ustabilizują"... Teraz muszę spytać wróżkę czy przez najbliższe 2 lata dx 12 i kolejne wersje openGL (akurat bardzo lubię nowego dooma i czekam na kolejne tytuły ID) są warte ceny niereferencyjnej rx 480 (a to wg. januszy nie są tanie rzeczy). Kocham wymieniać GPU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...