Gość GRAHAM. Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 No niestety . Czekam prawie miesiac na nowy okres rozliczeniowy. Miesiac z 32 kb :) Czytalem rowniez opinie ze sa rowni i rowniejsi. Jedni dostaja po 30GB inni po 100GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Hm. Czyżby play lepszy niż plus? Tzn. w umowie mam zawarte, że jak przekroczę 100gb to MOGĄ (ale nie muszą...) ściąć prędkość do 2mbit/s i upload na 0,5. Do tej pory miałem lejek 3 razy. 2x jak przekroczyłem 100gb niemal natychmiast lejek wszedł, za trzecim razem miałem troszkę ponad 100 - ok. 130 maks. i dopiero włączyli. Za to upload miałem na poziomie 500-600gb co miesiąc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Czyli wszystkie minusy spływają ci na bieżąco. Większej prędkości nie potrzebujesz. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewdot Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 U mnie zdarzało się pobierać 70 - 100 GB miesięcznie w LTE i jak do tej pory nie przycięli. Więc zależy od wielu czynników chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Proponuję przeczytać dokładnie regulamin, który dołączony jest do umowy. Plus nie lubi gdy jego internet wykorzystywany jest do "piracenia". Limit danych masz tylko w 3G. W "strefie LTE" nie pobiera Ci żadnego limitu. Czasami bywało tak że i 200 GB miałem przez miesiąc pobrane. Steam, Origin, Microsoft aktualizacje itp. Nic mi nie zwalniało. Jednak w przypadku jeżeli używa się piratów limit możesz stracić w przeciągu dnia. Pozdrawiam! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...