Skocz do zawartości
PANTHER X

geforce 4200 ti A TEK!!

Rekomendowane odpowiedzi

kto ma taka karte tej firmy A-TEK albo inna karte tez tej firmy i moz emi powiedziec czy sa z nia jakies proelemy czy nie - jakie jest wykonanie karty : ??? - niechcialbym kupic jakiegos tajwanskiego taniego klonu : /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za lolki - nikt nie miał a wszyscy krytykują. Gdyby to był hmmm powiedzmy Visiontek to pewnie też powiedzielibyście, że kicha bo nigdy nie słyszeliście o nim ?

W tej chwili mam tę kartę w kompie - pracuję w 1280x1024@85Hz, taktowanie karty 250/513, pamięci Samsung -TC40 (4 ns), jeszcze nie kręciłem. Wynik wstępnie na 3DM2K1 >9600, na razie nie mam czasu na dalsze testy. Cena 450pln za nową kartę na 24 miesięcznej gwarancji w dużej (która zaraz nie zniknie) firmie uważam za przystępną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nie miał nigdy karty A - Teka to btm ci tego nie napisał!

Tak się składa że miałem GF4 MX460 - JEZU co za XXSDDCSF!!!!

A ta firma - !!. Dobrze że ja ją dostałem a nie kupiłem.

Co do twojego posta to wolałbym trochę dołożyć i mieć święty spokój.

P.S. Podobno nie chcesz "jakiegoś tajwańskiego klonu " ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie - błędy w grafice i to nawet w samym Windowsie - oczywiście na sterownikach producenta - na tych z Nvidii było trochę lepiej.

Niższe taktowania , o jakości wykonania już nie wspomnę (płytka wyglądała jakby ją ktoś pilnikiem wygładzał)

Problemy z pomocą techniczną i ile się naszukałem w nacie ich strony.

No nie wiem rób jak chcesz - może ja tylko miałem takiego bubla.

Ale naprawdę to jest firma o której mało wiadomo więc lepiej się zastanów - i tak zrobisz co chcesz , ja tylko przedstawiłem swoją opinię (a taką posiadam o tej firmie ) - od tego zresztą jest board.

Pazdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież podałem konkrety na temat tej karty - taktowanie, rodzaj pamięci itd. A może ta twoja karta była uszkodzona ? Reklamowałeś ją ? A co do pomocy technicznej to nie wiem o co ci chodzi - powinieneś się zwrócić do sprzedawcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...