Oracle Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam, Chciałbym kupić telefon w okolicy ceny samsunga S6 Edge ale niestety nie mam pojęcia o telefonach. Będę brał umowę na firmę Play bizBox za 60zł i z tego co widziałem nie opłaca się brać tych telefonów od nich, poza tymi najtańszymi. W związku z tym miałem w planach wzięcie jakiegoś najtańszego telefonu od nich i sprzedaniu go, a samemu kupiłbym sobie coś lepszego na allegro. S6 Edge miałem w rękach i był dobry ale być może jest coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 (...) S6 Edge miałem w rękach i był dobry ale być może jest coś lepszego? :lol2: Jak Ci się podobał to bierz. Jak ma służyć - http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S6-edge,LG-G4,Google-Nexus-6P/phones/9193,9104,9587 Jest masa aparatów które są dobre. Pytanie który potrzebujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wadami są brak karty pamięci i brak radia FM cała reszta jest super , jeśli to cię nie odstrasza to można polecić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...