panterml89 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Potrzebuje szybko kupić, bo za tydzien smigam w trase. Jakiś tablet, który bedzie mi czytał "elastyczny internet" z PLAY'a czyli zeby obslugiwal karte sim? na ktorej bedzie aktywowany pakiet, 10gb za 10zł... i 10zł za kazde kolejne 10gb.. Bedzie mi sluzyl wylacznie do obslugi programu thunderbird, czyli @ ;) Kompletnie sie nie znam wiec licze na jakąś pomoć, czy w ogole tak można, czy musze tworzyc do tego jakies hotspoty czy miec zewnetrzny router. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml89 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Co do ceny to im mniej tym lepiej, ale jak trzeba bedzie zainwestować to nie ma wyboru. Zalezy mi na żywotnosci bateri. Może być i z klawiaturą. I żeby sie nie zawieszal co 5 minut, dziennie odbieram i odpisuje na prawie 200 @ ;) a baza w programie zostaje, wiec tablet musi to przerobic przy otwieraniu aplikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 Z mniejszych niedrogich klawiaturą: Kruger&Matz Edge 1084 Full HD HDMI Z8300/2GB/32GB/Win10 ewentualnie z HD matrycą: Acer One 10 S1002 Z3735F/2GB/32/Win10 do obsługi maila klawiatura doczepiana / 2w1 to dobra opcja. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...