WiewioRx Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam. Mam wersję PC. Czy zna ktoś jakieś kody na HP albo trailery działające etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Działający trailer, proszę: 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Myślę iż autor tematu miał na myśli trainery nie trailery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiewioRx Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Tak, dokładnie chodziło o trailery. W zamian -2 reputacja. hmmm....trudno. Ogólnie poszukałem w innych miejscach i nic działającego. Temat zamykam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2016 Jesteś debilem. Brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiewioRx Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2016 Ludzie pracują i czasem są zmęczeni, błędy się zdarzają.... Natomiast Ty Orgiusz mam wrażenie nabijasz sobie posty nic nie wnoszącymi tekstami. Jak masz problem to napisz do mnie na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...