Tencowie 0 Report post Posted July 8, 2016 (edited) Witam, mam duży problem z przeglądaniem stron ponieważ na każdej stronie wyświetla mi się ''certfikat zabezpieczeń przedstawiony przez witrynę sieci web wygasł luz nie jest jeszcze wazny,, na niektórych stronach nie mogę nawet kontynuować dalszego przegłądania a jeśli chcę pobrać np. chrome to, przez ten certyfikat nie mogę pobrać :( proszę o pomoc, dziękuję z góry!!! win7 Edited July 8, 2016 by Tencowie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mikelos 82 Report post Posted July 8, 2016 A czas systemowy masz dobrze ustawiony? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tencowie 0 Report post Posted July 8, 2016 A czas systemowy masz dobrze ustawiony to znaczy ? czy mam prawidłową godzine ustawioną ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mikelos 82 Report post Posted July 8, 2016 Tzn czy w biosie i systemie jest odpowiednia data, godzina nie ma znaczenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites