mmarcinzz Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Witam, jestem w posiadaniu pada od xboxa 360 do pc z adapterem. Wcześniej miałem windowsa 8.1 i śmigał, sterowniki instalowały się same od razu po podłączeniu adaptera. Teraz zainstalowałem windowsa 10, po podłączaniu również wszystko zainstalowało się samoistnie, lecz pad nie chce zesparować się z adapterem. Ciąglę migają wszystkie kontrolki na padzie. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak sobie z tym poradzić? Edytowane 10 Lipca 2016 przez mmarcinzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 A próbowałeś parować pad z odbiornikiem raz jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarcinzz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Próbowałem wiele razy i ciągle ten sam efekt. Sterowniki mam aktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...