grigen98 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam! Mój kumpel chce dokonać zmian w swoim komputerze, mianowicie posiada r9 270x gaming a do tego amd phenom ii x4 965 i 8 gb ramu, jak na moje oko potrzebna może być też wymiana zasilacza ponieważ jest to zasilacz marki POWER o której nie za dużo wiem i nie mogłem nic znaleźć. Wydatek był by w kwocie +/- 1000 zł , myśli o wymianie na i5 lub bardzo mocną i3 do tego był by ten radeon , którego aktualnie posiada. Gra w overwatch , cs;go , dota 2 , evolve, gta 5 . Potrzebna do tego wszystkiego była by płyta główna w przestępnej cenie . Komponenty miał by być nowe , dlatego jest skłonny w miarę przekroczyć 1000zł . Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Jeśli zasilacz to LC Power - w zależności od modelu oraz wieku zasilacza, można rozważyć jego pozostawienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...