daevi Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, Prośba o wskazanie urządzeń wartych uwagi do 1000PLN. Jestem użytkownikiem Lumii 635 i po 1,5 roku użytkowania potrzebuje czegoś bardziej zaawansowanego niż windows Phone. Chciałem apple'a ale jednak zamkniety ekosystem mnie zniecheca tym bardziej ze byloby to jedyne urządzenie apple'a które bym posiadał. Jacy producenci i konstrukcje są warci uwagi - interesuje mnie android ?? Dużo dobrego naczytałem się w newsach na PPC o Xaiomi - jest cos konkretnego do 1000pln od tego producenta ?? Edit: Zapomniałem o najważniejszym - Smartfon ma być wykorzystywany do rozmów, sms'ów i przede wszystkim do komfortowego przeglądania stron internetowych oraz słuchania muzyki. Edytowane 16 Lipca 2016 przez daevi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Note 3 Pro 3/32GB - ~850pln. Alternatywa to ZE551ML 32/64GB - one mają Atoma 2.33 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 A to nie lepiej w tym dziale :) http://forum.purepc.pl/forum/98-telefony-kom%C3%B3rkowe/ A nie lepiej w ogóle nie nabijać postów tylko używać przycisku zgłoś? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daevi Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Kochani, mój błąd - zgłosiłem :P Topic bedzie przeniesiony do odpowiedniego działu. Nie ma potrzeby rozwijania dyskusji, że Prosaid słusznie zwrócił mi uwagę :) . Pozdrawiam, Edytowane 16 Lipca 2016 przez daevi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...