daevi Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, Prośba o wskazanie urządzeń wartych uwagi do 1000PLN. Jestem użytkownikiem Lumii 635 i po 1,5 roku użytkowania potrzebuje czegoś bardziej zaawansowanego niż windows Phone. Chciałem apple'a ale jednak zamkniety ekosystem mnie zniecheca tym bardziej ze byloby to jedyne urządzenie apple'a które bym posiadał. Jacy producenci i konstrukcje są warci uwagi - interesuje mnie android ?? Dużo dobrego naczytałem się w newsach na PPC o Xaiomi - jest cos konkretnego do 1000pln od tego producenta ?? Edit: Zapomniałem o najważniejszym - Smartfon ma być wykorzystywany do rozmów, sms'ów i przede wszystkim do komfortowego przeglądania stron internetowych oraz słuchania muzyki. Edytowane 16 Lipca 2016 przez daevi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 Note 3 Pro 3/32GB - ~850pln. Alternatywa to ZE551ML 32/64GB - one mają Atoma 2.33 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 A to nie lepiej w tym dziale :) http://forum.purepc.pl/forum/98-telefony-kom%C3%B3rkowe/ A nie lepiej w ogóle nie nabijać postów tylko używać przycisku zgłoś? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daevi Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Kochani, mój błąd - zgłosiłem :P Topic bedzie przeniesiony do odpowiedniego działu. Nie ma potrzeby rozwijania dyskusji, że Prosaid słusznie zwrócił mi uwagę :) . Pozdrawiam, Edytowane 16 Lipca 2016 przez daevi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...