saym0n Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Co jakiś czas mignie ekran po tym muszę uruchomić od nowa np. battle.net czasem nawet grę co jest bardzo irytujące sytuacja po mignięciu wygląda tak : http://imgur.com/TP8TSdH czasami niektóre strony w przeglądarce dziwnie migają. Wcześniej widnows wywalał komunikaty że sterownik ekranu przestał działać.... nie wiem czy karta jest uszkodzona ? czy problemy ze sterownikami ? zaaktualizowałem bios karty wczoraj, zainstalowałem najnowsze sterowniki i dalej się tak dzieje no może trochę rzadziej ale problem dalej występuje ;/ jak zaaktualizowałem bios to mam po gwarancji ? Edytowane 16 Lipca 2016 przez xSaYmoNx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 Kabel od monitora sprawdzałeś? Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgraj bios programem gpu-z i wrzuć na upload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...