Elwinga Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 Witam Jaką kartę wybrać, Głównie zależy mi na tym aby była cicha. 1 -2 więcej FPS-ów mało mnie interesuje. Mam do wyboru. MSI Armor 1070 Gigabyte G1 Palit Gamerock No chyba, że coś innego. :) EVGA ? Z tego co widziałem to Palit zajmuje dużo miejsca. Płyte główną będę zamawiał MSI Z170A TOMAHAWK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2016 MSI GTX 1070 Gaming X, bardzo cichy a raczej niesłyszalny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2016 Polecany wyżej msi albo wymieniony palit. Oba w zasadzie niesłyszalne. Chłodzenie palita niby lepsze od serii jeststream. Wysłane z mojego D6603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 @up Weź jeszcze poprawkę na pobór energii oraz to, że sterowniki NV są optymalizowane pod najnowsze karty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcixM Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 GamingX jest najcichszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...