Harryztybetu Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 znajoma ma wykupine godziny w telekomunie, i prosiła mnie o jakiegoś softa do mierzenia czasu połączenia - telekomuna ma coś swojego, ale to nalicza tylko czas od nawiązania, a zależało by jej na czymś, co posiada swoją pamięci i przy każdym następnym połączeniu zaczyna od poprzedniego... możecie coś polecić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 daj spokoj - szczesliwi czasu nie liczą :-) a tak na powaznie to licznik swoje a TP SA swoje, zobaczysz w praktyce :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Bardzo dobry darmowy program do liczenia czasu spędzonego w internecie.Obsługuje ryczałty i normalną taryfe.Używałem go gdy korzystałem z TPSA.Ma też kilka dodatkowych funkcji.Polecam. http://figaro.ae.katowice.pl/~rusiecki/dow...nload/index.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harryztybetu Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 dzięki bardzo, na prawdę dobra rzecz a tak w ogóle to działy mi się porąbały... post miał być w software... whatever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...