RevWolt Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam mam bardzo upierdliwy problem, dzisiaj odpalam pcta patrzę na ekran i widzę że jest robak (przecinek) kiedyś też miałem takiego i sobie chodził między ekranem a tą warstwą monitora ale wyszedł. Ten okazało się że zdechł i tam został praktycznie na samym środku monitora mam kreskę w postaci robaczka. I tu moje pytani, monitor już po gwarancji, rozbierać go ? No i oczywiście jak go rozebrać model to Samsung SyncMaster S24B300. I czy jeśli rozbiorę i nakleję tą folie to czy będzie wszystko ok? No chyba że nie ma co i lepiej już kupić nowy monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 heh miałem podobny problem ze swoim benqu, na początku myślałem, że to badpixele po kilku dniach robak zasechł i po lekkim popukaniu w matrycę spadł na dno monitora więc jest nadzieja bro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Popukałem lekko i spadł ze 2 centymetry niżej, nie wiem pukać dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 no jak działa to nie jest głupie, więc raczej Dude :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja bym popukał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Wyłączyłem komputer na kilka godzin, po ponownym uruchomieniu robaczek się obudził i zaczyna się poruszać z tym że troszkę jak by pijany był... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 Bądź człowiekiem, daj mu chwilę, a nie na kacu go męczysz... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deton24 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 To może odkurzacz to wlotu powietrza w monitorze coś by dał. Przytrzymać w pozycji odwrotnej monitor na noc czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Gamoń chyba śpi, albo zdechł czekam kiedy się ususzy i spadnie. A tak z ciekawości trudno dobrać się do matrycy? Chyba że lepiej iść do serwisu, i tak z ciekawości ile takie czyszczenie kosztować może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 w razie co wypnij monitor ze stopki i wytrząśnij z wyczuciem lub popukaj w boki monitora, czyszczenie w dobrym punkcie pewnie jest w cenie połowy monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Chyba zdechł, trzeba go ususzyć i wytrzepać mam nadzieje że wypadnie inaczej albo z tym grać albo kupić nowy monitor (ten i tak już stary jest będzie jako pomocniczy) Edit: Uderzyłem go mocno od góry i robaczek spadł. Edytowane 25 Lipca 2016 przez RevWolt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...