veb21 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam. Mam problem gdyż chciałem wrócić z win 10 na win 7 i podczas przywracania wyskoczył jakiś błąd i dodam, że myszka i klawiatura nie chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tak, czysta inatalacja z cd jak niedawno robiles upgrade to masz 30dni od tego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie powinno być problemu z instalacją Win7 na nowo na pustej partycji - po upgrade nie tracisz na niego licencji. Co do downgrade'u, to unikałbym takich rozwiązań, ponieważ zawsze jakieś śmieci po takich operacjach pozostaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jesli jest jzu win 10 na innej partycji to nie idzie instalowac 7-ki i na odwrót też chyba xD A na pewno na innym dysku bo musiałem rozłaczac go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...