bojlas Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam.Wczoraj zrobiłem format PC, byłem pewny, że zrobiłem kopie zapasową wszystkich emaili z programu Windows Live Mail, niestety okazała się ona nie wypałem - nie sprawdziłem jej. Na ten sam dysk wgrałem ponownie WIN 8.1, którego zakutalizowałem do 10. Teraz jest pytanie czy znacie jakiś program, którym mógłbym odzyskać te emaile? Lokalizacja wiadomości, które przechowywane są na dysku jest następująca C\Users\NazwaUzytkownika\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail Próbowałem odzyskać mejle za pomocą programu WonderShare Data Recovery - coś tam przywrócił ale głównie krzaczki, dalej próbowałem Ontrack EasyRecovery, tutaj wgl jakaś chińszyczyzna. Dalej odpaliłem Paragon Software Backup&Recovery niestety tutaj jakiś błąd wystąpił. Nie mam już pomysłów co dalej z tym fantem zrobić a te mejle są dla mnie bardzo ważne i potrzebne. Dodam, że to dysk SSD Samsung Evo 250GB. Był to jego pierwszy format od zakupu. Czy macie jakiś pomysł jak odzyskać te dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Zapomnij. TRIM już dawno zjadł te dane. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 konto imap i po problemie na przyszłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 sprawdź w DMDE 3.0.6 Free edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Sprawdzać można cokolwiek ale fizycznie nie ma szans na odzyskanie tych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...