daFojtek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Odladaliscie Dolphin demo - v1.1 ?? Demko robione specjalnie dla pokazanie co moze truform.... szkoda ze w grach nie ma takiej roznicy jak w tym demku.... A co do ut2003, skoro wykorzystuje trufrom to wystarczy tylko sie upewnic czy w Control Panelu jest uaktywniona..... w Ut2003 samo sie nie wlaczy musisz w pliku ut2003.ini przestawic N-Patches na True OK, nie wiedzialem.... mi w ut 2003 jakos nie potrzebny - i tak gra wyglada zajebiscie..... a pewnie tylko fps bedzie troche mniej .... szczeze powiem ze w UT2003 nie zauwazylem zbyt duzej roznicy bo modele postaci i tak sa bardzo dobrze wykonane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a posiadacze GF moga tylko pomarzyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a posiadacze GF moga tylko pomarzyc :Dnapewno za jakis czas nVidia tez wprowadzi do swoich kart TruForm albo cos bardzo podobnego ale to zalezy tylko od tego czy przeznacza spora sumke na wykupienie licencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Odladaliscie Dolphin demo - v1.1 ?? Demko robione specjalnie dla pokazanie co moze truform.... szkoda ze w grach nie ma takiej roznicy jak w tym demku.... A co do ut2003, skoro wykorzystuje trufrom to wystarczy tylko sie upewnic czy w Control Panelu jest uaktywniona..... w Ut2003 samo sie nie wlaczy musisz w pliku ut2003.ini przestawic N-Patches na True OK, nie wiedzialem.... mi w ut 2003 jakos nie potrzebny - i tak gra wyglada zajebiscie..... a pewnie tylko fps bedzie troche mniej .... szczeze powiem ze w UT2003 nie zauwazylem zbyt duzej roznicy bo modele postaci i tak sa bardzo dobrze wykonane Hmm. Chciałem włączyć TF z ciekawości. Dopisałem w UT2003.ini True ale nic to nie dało. W sterach też włączyłem. Macie jeszcze jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Odladaliscie Dolphin demo - v1.1 ?? Demko robione specjalnie dla pokazanie co moze truform.... szkoda ze w grach nie ma takiej roznicy jak w tym demku.... A co do ut2003, skoro wykorzystuje trufrom to wystarczy tylko sie upewnic czy w Control Panelu jest uaktywniona..... w Ut2003 samo sie nie wlaczy musisz w pliku ut2003.ini przestawic N-Patches na True OK, nie wiedzialem.... mi w ut 2003 jakos nie potrzebny - i tak gra wyglada zajebiscie..... a pewnie tylko fps bedzie troche mniej .... szczeze powiem ze w UT2003 nie zauwazylem zbyt duzej roznicy bo modele postaci i tak sa bardzo dobrze wykonane Hmm. Chciałem włączyć TF z ciekawości. Dopisałem w UT2003.ini True ale nic to nie dało. W sterach też włączyłem. Macie jeszcze jakiś pomysł? roznicy raczej nie zobaczysz bo w UT2003 postacie sa na tyle dobrze wykonane ze ciezko jest to zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Da się sobaczyć w Unrealu 2k3. Jak zapuszczasz intro początkowe to obserwuj Malcoma (tego w zielonym berecie). Jak miał kanciasty beret tak ma dalej. Tam zawsze robiłem screena i zawsze to samo. Zresztą porównywałem zawsze te same miejsca robiąc zrzuty ekranu i tez nic. Zero zmian. Coś ten NPatch kiepsko działa! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a moze to poprostu wina Unreala bo w innych grach jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a jak z quakiem 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Jest też programik do Morrowind'a włączający (tak jakby :)) N-Patch. Nazywa się to Morrowind FPS Optimizer (v1.91). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...