M79 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 mam pytanie do amdkowcow, chcialem wymienic proca na amd thoroughbred2600 albo 2700 najlepiej w wersji box. Czy cooler box wystarcza zeby proc (niekrecony) dzien i noc liczyl, czy aktualnie montowane boxy (w 2600&2700) sa za slabe i proca wykoncze?? Oraz czy halas pod pelnym obciazeniem jest znosny, czy to raczej suszarka? Pytam, bo na radiator szkoda mi kasy - dobry kosztuje tyle co chce wydac na mobo ;) , potrzebuje taniej mocy obliczeniowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Do standardowej pracy z pewnością wystarczy taki radiatorek. Zresztą Shadow ma boxowy wentyl i nawet ładnie udało mu się podkręcić procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 http://www.tomshardware.pl/cpu/20030113/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nie wiem czy sie oplaca brac boxa jak sie patrzy na cene . Zawsze mozna wsiasc proca i wentyla odzielnie bo mozna dopasowac a nie byc skazanym od razu na jeden ;) Choc z drugiej strony masz pewnik ze napewno na fabrycznej czestotliwosci bedzie chodzil ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 gdyby nie to ze jest dłuzsza gwarancja na pewno bym sie nie mogł skusic na BOX'a :/ JAk nei bedziesz szalec to .. chyba box? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 do mojego xp1700 dali jakiegos smiesznego coolermastera )chyba za 17 pln, nie pamietam modelu). jako ze przesiadalem sie z starego titana 6000 rpm to poczatkowo porazila mnie cisza, mimo iz najchichszy to on nie byl.... w na standardowych ustawieniach ok, pozwlal ma lekki oc, niestety z racji przsiadki nie wiem jak sprawuje sie przy ekstremanlum oc. Lecial testowo na ~2400 mhz przy v-core kolo 1,92 ale juz sobie ewidentnie nie radzil, konstrukcja radiatora na to nie pozwala wiec malo ze byl przyczyna niestabilnosci to i temp dobijaly 55-60 wiec balem sie o procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 radzę kupic sam procek i falcon rock II zasadzić, powinien być lepszy i cichszy i tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...