kubajed Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam Poszukuje rzutnika do oglądania filmów i PS3. Wymiary ekranu 140cm szerokości 150cm wysokości Odległość od ekranu 2m. Jaki projektor polecacie? Zależy mi na jakości wyświetlanego obrazu jak i wykonaniu urządzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWura Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowego projektora w tych pieniądzach raczej nie kupisz (ledowe wymagają całkowitego zaciemnienia - czasem trudno to uzyskać) Zastanów się nad czymś takim http://allegro.pl/rzutnik-benq-w700-ekran-okulary-3d-hdmi-10m-i6386166866.html Przekracza budżet. Oferta nie jest moja ani nie znam sprzedającego. O ile dobrze pamiętam mój znajomy używał właśnie BenQ W700 z PS3 i do filmów - był b.zadowolony. Ja jak zobaczyłem efekt kupiłem też projektor tylko wyższy model. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez BraWura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...