tomasko Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Znana pewnie nie jednemu sytuacja ... pękła mi szybka w noki lumia 535 Wsiadając do samochodu zapomniałem z tylnej kieszeni wyciągnąć telefon i siadłem na niego no i pękła szybka. Chcę kupić digitizer do mojego telefonu , ale nie podróbkę , bo słyszałem od kilku że one po kilku tygodniasz siadają. Więc wole oryginał za około 100zł. Znalazłem tylko ten sklep , ale powiedzieli w tym sklepie że mojej wersji szybki w tej chwili nie mają. Moja stara szybka była - CT2S http://old.magboss.pl/ekran-dotykowy-microsoft-lumia-535-lumia-535-dual-sim-(oryginalny),a,pl,40205.html Mam do was pytanie jakie sklepy , albo gdzie znajdę sklep z oryginalną szybką? Z góry dzięki :) Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez tomasko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Sklep nazywa się Allegro a aukcja zaczyna się od Lumia 535 jak nowa - licytacja. Musiałoby mnie mocno zgrzać aby płacić 2/5 wartości urządzenia za digitizer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Orgiusz-Wiem na Allegro jest tego pełno , ale słyszałem że te podróbki psują się po kilku tygodniach. Też bym wolał zapłacić 30 zł. A nie 100 zł. Sam nie wiem co robić !?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Mówiłem o całym urządzeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A te podróbki to czy to prawda ze zaczynaja się psuć po kilku tygodniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 przecież sprawne używki chodzą po dwie stówki, a sama szybka 100zł więc sensu żadnego (plus ryzyko że coś pójdzie nie tak) sprzedaj na części za 50zł i kup coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 OK. Wielkie dzięki za wasze opinie. Mam znajomego , który chce sprzedać prawie nowego Samsung galaxy S2 i9105 za 300 zł. Do telefonu daje jeszcze całe oryginalne pudełko z wszystkimi kablami i ciekawą ekstra baterią. Jest inna bo dużo mniejsza i jest wbudowana w dodatkowa tylnią obudowę ... Działa to tak że bez wymiany baterii dopina się tylnią klape (drugą) i mamy jeszcze przez jakisz czas działający telefon. Mam do was pytanie czy warto kupić go za 300 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Za 300 zł galaxy s2.. No kogos tu zdrowo fantazja poniosła. Za 300 zl dostaniesz moto g1 albo e2 ktore bedą o niebo lepsze od zabytku jakim jest s2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 A co myślicie to tej ekstra baterii w drugiej tylnej obudowie telefonu , ma to jakiś sens?Mi moja Nokia lumia 535 wystarczała...kosztowała tylko 400 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Myślimy że jak chcesz wtopić pieniądze to sobie kup s2 z tą "extra super" baterią za 300 zł gdzie telefon wart jest 150. Android to nie Windows Phone który nie posiada za grosz funkcji i beznadziejny interfejs że działałoby to nawet na ziemniaku. Na s2 nie dośc że Android jest sprzed kilku lat to jeszcze na dwóch słabych rdzeniach i 1 gb ramu, telefon będzie zwyczajnie chodził wolno. Z mojej strony EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasko Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki DarkSoul88 Kupiłem używana taką samą Nokie 535 za 185 zł. Dziękuje wszystkim za pomoc. Sam pewnie bym kupił tego S2 i po tem żałował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...