Frost12 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Chciałem sobie pograć w heroes V. Jednak jak kamera jest pionowo mam około 40-50 fps ale jak ustawie ją maksymalnie poziomo i ten kwadrat na minimapie maksymalnie powiększy na teren spada do około 10 fps. Jest to wina gry czy mam za słaby PC:win 7 64athlon 2 x2 2454gb ramradeon hd 6670 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Slaby pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ale nawet zalecane wymagania heroes 5 mój komputer przewyższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak dzieje sie to w tej grze tylko przy maks. przyblizeniu to slaby pc - zjedz z ustawieniami w dol i zobacz jak to wyglada wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie no w maks oddaleniu i tylko wtedy jak ten kwadracik się na maks powiększy na minimapie, zmiana ustawień praktycznie w ogóle nic nie daje. Tak jak na screenie. Ale jak już ustawie bardziej poziomo to fps znowu wchodzą na 40-50fps. tak jak na screenach. Ten pierwszy ustawienie kamery jak spada do 10 a ten drugi już normalnie. Tylko w tej grze tak mam. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Frost12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Przyblizenie = ladowanie tekstur/modeli w lepszej jakosci = wieksze wymagania = spadek fps. Albo po prostu gra ma cos skopanego w kodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Znaczy jak przybliżam to w ogóle się nie zacina. 10 fps mam jak kamera jest ustawiona jak na screenie 1 i tylko w tym momencie, nawet jak nic nie ruszam myszką to wiatrak jak się kręci to widać że cały czas na 10fps. Ale jak już ustawie kamerę bardziej pionowo jak na 2 screenie to fps znowu wraca do normalnych wartości. Tak czy inaczej i tak chyba nic się nie da z tym zrobić. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Frost12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A w innych miejscach na mapie to samo? Wyglada na jakis blad w kodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak to wygląda: Wszędzie tak samo Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Frost12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Mi to wyglada jak przycinka podczas obliczania nowej pozycji kamery, aby nie zapadala sie pod teren planszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) To da się coś z tym zrobić? Czy komputer mój za słaby? Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Frost12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Podkręć CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost12 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Czyli procesor mam za słaby na tą grę? Bo raczej w podkręcanie to się nie bawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...