Krugger Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam, Szukam telefonu do 600zł, obecnie mam LG G2 zastanawiałem się nad zakupem LG G3 - macie jakies inne propozycje ? Głownie zalezy mi na szybkosci telefonu i na dobrym zasięgu. LG G2 nie ma zbyt dobrego troche gubi i ogolnie slaba antena. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Za 600 zł to kupisz nic nie wartą koreańską wersję G3. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Na Allegro są za niewiele mniej są nexusy 5 refurbished. Nic ciekawego za 600zl nie kupisz lepszego od tego g2, zerowy sens wymiany. Tapatapatap iP6 Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxfuc Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Xiaomi redmi note 2. Świetny telefon. 8 rdzeni 2 gb ram android 5. Niby nie znana firma a wystarczy zobaczyć opinie na yt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...