zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mój szwagier przylatuje do polski na dniach i może mi kupić kartę graficzną, lecz niestety tylko z tej stronki, proszę powiedzcie, co będzie najlepiej wybrać, chodzi mi głównie o wydajność i możliwości O/C? Czas ograniczony. Kasa nie ma znaczenia. Zastanawiam sie nad ASUS V9900/TD FX5800 128M, czy moze lepiej wybrac Radeona 9700? Prosze zerknijcie na strone: http://icct.ca/OnlineShop/Select.asp?Categ...egory=VideoCard Z góry wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 czy to musi być akurat z tego sklepu bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>o tu maja jeśli nie to łykaj jakiegoś radona 9700pro/9800pro najlpeij od herculesa to bedzie dobry wybór moim skromnym zdaniem ;-) w nagrdoe za rade mozesz mi też cos kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ok, lecz nie stety tylko ten sklep. Co proponujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jakiś zacofany jest ten sklep :arrow: ATI RADEON 9700PRO 128M OEM - najlepszy wybur z tego sklepu bo FX5800 to taka sobie karta. Nic innego tam niema także pozostaje ci tylko 9700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Od razu byłem nie zadowolony ze jest tak kiepski wybór no, ale cóż może szwagier jeszcze cos znajdzie to da mi znać, lecz niestety za bardzo na to nie liczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Czemu np. nie to nie oplaca sie przeplacac ATI RADEON 9700PRO ALL-IN-WONDER? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A potrzebny Ci tuner TV w grafie? Bo pytałeś o grafikę, więc pewnie wszyscy myśleli że szukasz zwykłej grafy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Chciałbym sobie przy okazji obejrzeć filmy na TV, mówisz tu o tunerze czy chodzi o możliwość podłączenia kablówki pod kartę? ATI ALL-IN-WONDER 9700 PRO 128MB $488, jakoś dziwnie kojarzy mi się z HERCULES, czy dobrze myślę? Zresztą chciałbym wybrać jak najlepszą i tak taniej mnie wyjdzie niż w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 kurde jakie tam sa archaiczne sprzety - Rage Pro, TNT; lap jakiegos Radka 9700, o i najlepiej A-I-W bo skoro szwagier z Kanady jedzie to pewnie forse ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 kurde jakie tam sa archaiczne sprzety - Rage Pro, TNT; lap jakiegos Radka 9700, o i najlepiej A-I-W bo skoro szwagier z Kanady jedzie to pewnie forse ma :)Wszystko jedno, którego A-I-W, bym wziął najtańszego, o ile na niczym nie stracę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...