humax5400 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witam, Chciałbym wymienić dysk w moim komputerze na większy. Aktualnie używam na system 128GB Samsunga 830 Pro. Potrzebuję większego i zastanawiam się czy przy normalnym użytkowaniu komputera jest sens dopłacać do Samsunga 850 Pro ? (cena ok. 1000zł). Nastomiast za MX200 mogę mieć za 640 zł. Czy różnica między nimi w obsłudze komputera będzie w ogóle widoczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W takim typowym, codziennym użytkowaniu nie odczujesz różnicy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 różnica żadna. Jeśli zależy na gwarancji to pro ma zdaje się 10 lat. Prawie połowe tańszy evo ma 5lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Z tego co widzę w "internetach" to za 1TB MX200 trzeba zapłacić 1270zł (mam przygotowane 1000zł - mierzyłem w Samsunga) więc chyba dozbieram i będę miał 2x pojemniejszy dysk i raczej jedyny w komputerze. Co do gwarancji to wiadomo 10 lat fajna sprawa ale różnica w cenie jest znaczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jup. 500gb szybko sie konczy. Sam czekam na dojście kolejnej 500, tym razem właśnie mx200, kupiłem póki są jeszcze. Mam nadzieję że będzie bezproblemowa jak samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Lub 2x 500 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigeree Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja tam polecam MX200, weź tego 1TB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...