DarkSoul88 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam was. Od jakiegos czasu borykam sie z rzeczą, która może nie jest specjalnie dokuczliwa ale wali po prostu po oczach :) Mianowicie podczas ogladania jakiegokolwiek filmiku na internecie, co chwile pojawia sie poizomy pas, jak gdyby nie bylo synchronizacji, inaczej mowiac dzieli mi obraz na dwie części taka kreska obrazu ktory sie na siebie nie nakłada. Występuje ona w różnych miejscach, ale zawsze gdzie w górnej części ekranu. Przy filmach z dysku i grach, problemu nie ma. Czy wie ktos co może być tego przyczyną? Próbowałem szukac w necie odpowiedzi za na dobrą sprawe nie wiedzialem jak nazwac problem który mam. Sprzęt : CPU i5 4670k GPU GTX 780 ZOTAC AMP MOBO Asrock extreme 4 z87 RAM 16gb Crucial Ballistics 1600mhz Monitor NEC 244 wmi Przeglądarka Chrome Windows 10 x64 Wszystkie sterowniki najnowsze, bios najnowszy, problem występował przed formatem jak i po. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...